Home » Tag Archives: resepi puding

Tag Archives: resepi puding

Resepi Puding Karamel Gula Hangus Sedap

Bukan hanya pada bulan ramadhan waktu berbuka puasa tetapi bila-bila sahaja puding memang sesuai untuk hidangan pencuci mulut. Berbagai jenis puding antara yang popular adalah puding roti kismis, puding karamel, puding castard cocktail, rich chocolate dan banyak lagi. Kami ingin kongsikan resepi puding karamel untuk anda. Kenapa puding sering menjadi pilihan untuk pencuci mulut adalah penyediaan tidak mengambil masa yang …

Read More »

Resepi Puding Roti Sedap Dan Mudah Dibuat

Resepi Puding Roti

Resepi Puding Roti Sedap Dan Mudah Dibuat. Masih ada beberapa keping roti di dalam plastik. Bosan je kalau asyik sapu mentega. Apa kata kita buat puding roti. Eh tak susah pun, dalam 30 minit dah boleh siap. Mula-mula kita kena pastikan semua bahan-bahan untuk membuat puding roti ada di dapur. Tapi sebelum tu kita tengok senarai bahannya dulu ya. Resepi …

Read More »